Pregateste-ti masina pentru iarna. Servicii de polish auto, aplicare protectie caroserie , chedere, bandouri, tratament hidrofob.

Protectie auto iarna

Intretinerea caroseriei pe timpul iernii:

Protectie auto iarna

Atunci cand temperatura scade sub 0 grade gheata formata pe caroserie dauneaza vopselei/lacului de pe masina care in timp se va degrada.Pe langa acest aspect mult mai daunator este nisipul, sarea sau a materialul anti-derapant care se imprastie iarna pe carosabil. Ca o comparatie sarea imprastiata pe ciment macina in timp suprafata unde este imprastiata, imaginati-va ce efect are asupra vopselei de pe caroserie! Cu siguranta aveti nevoie de un strat protector pe masina dumneavoastra !

In urma unei spalari exterioare, ceara lichida in nici un caz nu va proteja caroseria unei masini, ea avand rol doar de stralucire si ajuta la uscarea mai rapida a caroseriei.

Decontaminarea si Ceruirea Solida:

Decontaminarea caroseriei, cu ajutorul clay-barului, are rolul de a curata caroseria de impuritati care de multe ori nu se vad cu ochiul liber. Dupa decontaminare, cu ajutorul masinii de polishat, se aplica un polish fin pentru un luciu deosebit (glaze) urmat de ceara solida. Ceruirea solida, (cu extract de carnauba) ofera o protectie deosebita vopselei masinii fata de agentii atmosferici si chimici. In timpul procedeului de ceruire bandourile si alte elemente nevopsite se acopera cu banda adeziva. Ceara solida va proteja caroseria masinii de actiunea coroziva a materialelor acumulate de pe carosabil in timpul iernii. Pentru anumite culori se recomanda folosirea unui nano-sealant inainte de ceuirea solida.

Tratament Chedere:

Tratamentul chederelor, mentine flexibilitatea si elasticitatea partilor din cauciuc, protejeaza impotriva craparii. Previne lipirea chederelor de la usi pe timp de iarna.

Tratament Hidrofob:

Tratament hidrofob pentru parbriz (creste capacitatea de respingere a apei pe timp de ploaie sau ninsoare)

Tarif serviciu protectie iarna: 200 lei