Servicii oferite de InAuto: Polish auto, reconditionare faruri, curatare tapiterii auto, detailing auto la domiciliu, intretinere flote auto.

Servicii oferite de InAuto

Polish auto profesional

Polish opel rosu

Polisharea este o actiune in urma careia se lustruieste suprafata vopselei de pe caroserie. Procesul de polish auto poate fi simplu, necesitand un singur pas, sau un proces de durata ce implica folosirea diferitelor paste si proceduri de lustruire.

Polish / Reconditionare faruri

Polish faruri opel

Indepartarea suprafetei matuite se executa in 3-6 pasi importanti, se aplica polish abraziv si polish de luciu foarte fin iar in final se aplica un strat de protectie special pentru plastic (nano-acrylic).

Curatare tapiterii auto

Curatare tapiterii auto

Oferim servicii de curatare tapiterii auto din material textil (metoda folosita injectie/extractie). Uscarea este completa indiferent de anotimp. Tapiteria din piele se curata in profunzime apoi se trateaza cu balsam.

Detailing auto la domiciliu

Curatare tapiterii la domiciliu

Ne deplasam oriunde in Bucuresti / Ilfov cu aspirator, aeroterme si celelalte instrumente necesare, avem nevoie doar de o sursa de curent 220v. Se tarifeaza in plus cu 30ron fata de serviciile oferite la locatia noastra.

Polish plastic, fibra de sticla (moto, ambarcatiuni)

Polish cabina TIR

InAuto presteaza servicii esentiale de detailing, facute periodic pentru protejarea autovehiculelor, motocicletelor, aeronavelor sau ambarcatiunilor, cu costuri medii. Se poate polisha metal, plastic sau fibra de sticla.

Intretinere parcuri auto

Intretinere flote auto

Asiguram servicii de intretinere pentru flote auto si reparatii auto (prin partener). Oferim servicii curatare tapiterii, detailing, polish auto pentru vehicule cu mai mult de 7 locuri sau de gabarit mai mare, la preturi avantajoase.